Carstyling hacks: stijlvollere auto zonder grote uitgaves

Carstyling hacks: stijlvollere auto zonder grote uitgaves

Carstyling voor degenen die dit nog niet wisten is de bezigheid waarbij auto liefhebbers aan zijn of haar bolide sleutelen om er meer uit te halen qua uiterlijk. Misschien heb je wel eens een beurs bezocht zoals 100% tuning in Ahoy. Daar zie je dat soort blitse auto’s voorbij komen. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat carstyling niet bepaalde de goedkoopste hobby is. Hoogwaardige auto onderdelen kunnen in de honderden Euro’s lopen en indien je twee linkerhanden hebt dan moet je ook nog uitbesteden wat betreft de installatie wat niet gratis is. Enfin, in dit artikel delen we met jou een aantal tips of quick wins zogeheten om een flinke slag te slaan op uiterlijk gebied van jouw auto zonder dat het een rib uit je lijf kost.

Allereerst, bestaat er zoiets als een grill. De grill noemt men ook wel nieren. Enfin, de grill bevindt zich aan de voorzijde van de auto. En heeft daarmee een aanzienlijke impact op het uiterlijk van de bolide in kwestie. De grill is bovendien ook relatief makkelijk te vervangen. Om die reden een ideaal onderdeel om mee te beginnen als beginnende carstyler. Grillen voor verscheidene auto merken en uitvoeringen vind je in Nederland in de carstyle.nl webwinkel.

Ander onderdeel dat we kunnen aanbevelen zijn de side skirts. Dit zijn platen die je aan de zijkant van de auto onder de deuren dient aan te brengen. Ze zorgen voor een flitsend uiterlijk. Side skirts zullen geen rib uit je lijf kosten en bovendien zijn ze net als grillen makkelijk aan te brengen, wellicht kun je dit zelfs, zelf doen met behulp van een YouTube tutorial. Enfin, hier kan men in Nederland fraaie side steps aanschaffen.

Een derde tip zijn uitlaten. Deze maken je auto niet alleen meer sexy van de achterkant bezien, een top uitlaat zorgt ook voor een geluid dat indruk zal maken.

Reageren is niet mogelijk.